Jeugd Enduro Eindhoven – 23 april 2016

Categorie : Nieuws
Reacties : 0 reacties

Afgelopen zaterdag was de 3e jeugdenduro van dit seizoen en werd verreden rondom circuit De Landsard in Eindhoven. ’s Morgens vroeg vertrokken zodat we om 7.30 de motoren konden laten keuren. Daarna inschrijven, en de proef verkennen. De organisatie had een mooie route uitgezet van bijna 7 km met een stuk strand en veel mooie bospaden. De proef was uitgezet op het circuit en verlengd door een mooi stuk bos. De 85cc moesten 5 ronden waar ze 25 minuten over mochten doen en de oudere rijders moesten 6 ronden rijden. Te tijden waren goed haalbaar we hadden 5/10 minuten over om te drinken en te tanken.
‘s middags werd op het zelfde parcours een 3 uurs enduro georganiseerd. Het ARIETE MOTOREX team had twee teams ingeschreven. Doordat Lars niet kon meedoen kwam er een plekje vrij voor Yorick. Samen met Vincent, Bob en Robin lieten we zien voor welk team we rijden.
Vandaag mochten we voor het eerst in de nieuwe teamkleding rijden. Dankzij het ARIETE MOTOREX enduro team Eefde hebben we een volledig nieuwe JOPA outfit gekregen waarmee we super blij zijn.

Verslag Yorick, #105

Het rijden bij mijzelf in de jeugdenduro en de 3 uurs cross ging op zich goed. In de 3 uurs cross was ik alleen nog wat moe van de jeugdenduro die ik daarvoor had gereden. Bij de jeugdenduro gingen de eerste 4 ronden heel goed met een proef tijd van 5 minuten, maar in de 5e ronde deed mijn rem het niet meer en vloog ik op een hek, maar daar alleen wat tijd verloren en voor de rest niks gebeurd. Na de enduro hebben we de rem weer gemaakt en goed afgesteld om nog goed te kunnen rijden met de 3 uurs enduro. Er was een hele mooie route uitgezet en het was heel mooi om hier een enduro te rijden.

Verslag Frank, #23
De Enduro was mooi en leuk, er was 1 proef en die was op het circuit en een stukje bos. De route was rondom een groot meer en in een mooi bos. De baan was goed te doen en er zat weinig extreme in. Ik had elke ronde ongeveer 6 minuten over om te drinken en te tanken. Ik het met veel plezier gereden en ben blij dat ik voor het eerst een Enduro heb kunnen uitrijden.

JeugdEnduroEindhoven4-2016 (15)

Klik hier voor alle foto’s


Geen reacties

Er is nog geen reactie geplaatst.

RSS feed


Plaats reactie

Je dient ingelogd te zijn om een reactie te plaatsen.