Jeugd Enduro/3-uurs Enduro Rilland – 9 april 2016

Categorie : Nieuws
Reacties : 0 reacties

Afgelopen zaterdag was de 2e jeugdenduro van dit seizoen en moest verreden worden onder in zeeland net buiten het plaatsje Rilland. Het weer zat goed mee en het zonnetje scheen bijna de hele dag. Lekker weer om een enduro te rijden dus. Om ongeveer 7.00 kwamen we aan bij de crossbaan en konden we de motoren gaan keuren om half 8. Om 9.00 konden de motors uit het parc ferme worden gehaald om te starten aan de 6 rondes waarvan ronde 1 een verkennings ronde was. Per ronde waren er 2 proeven en een klein stukje route, de eerste proef was op en rond het circuit en een stukje over de 4×4 baan ook zat hier nog een klein stukje extreme in met banden en boomstammen, een technische proef met veel korte bochtjes. De 2e proef was iets verderop in het bos en over een grote grasvlakte, deze proef was op sommige stukjes wat glad maar wel een hele mooie en lange proef.

Verslag Yorick, #105
Het rijden bij mijzelf ging niet zo heel goed jammer genoeg, omdat ik de week hiervoor ziek was en veel in bed heb gelegen was ik nog lang niet fit en was het een kwestie van uitrijden en gelukkig is dat nog wel gelukt. Kort gezegd was het een hele mooie enduro voor een eerste keer organiseren van deze club.

Verslag Frank, #23
De Enduro was leuk en lang, het was op een mooi terrein en een leuke crossbaan.
De eerste ronde was een verkenning ronde en de andere 5 ronden waren normaal.
Mijn eerste ronde ging niet zo heel goed, veel fouten en stond een paar keer stil.
De andere ronden gingen wel goed, maar was toen op de extreme gevallen en had veel pijn dus kon daardoor niet verder rijden. Maar verder was het een leuke enduro.

3-Uurs Enduro uitslag:
3e plaats – Vincent Rikhof/Bram de Snaayer
15e plaats – Bob van Tulder/Lars Huijbers

Klik hier voor de foto’s


Geen reacties

Er is nog geen reactie geplaatst.

RSS feed


Plaats reactie

Je dient ingelogd te zijn om een reactie te plaatsen.